30 september Presentatie gevaarlijke stoffen inclusief moordspel – Safety&Health@work Ahoy

17 november Kennismakerij Hoe zit dat nou? Met gastsprekers in Bibliotheek Veluwezoom – Oosterbeek ook digitaal!

november Podcast De Nationale Ziekenhuisomroep

 

Presentatie op Safety&Health@work 2020

Safety&Health@Work is het onafhankelijke kennisplatform en drukst bezochte netwerkbijeenkomst voor professionals voor wie veilig en gezond werken op 1 staat. De vakbeurs op 30 september en 1 oktober biedt bezoekers niet alleen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken, maar is een onmidbare schakel in het delen van kennis en het beïnvloeden van gedrag.

Op 30 september geeft Tamara een presentatie over veilig werken met gevaarlijke stoffen, inclusief een moordspel.

Kennismakerij Hoe zit dat nou?

Dinsdag 17 november om 19.30 organiseert Bibliotheek Veluwezoom in de bibliotheek van Oosterbeek de kennismakerij Hoe zit dat nou? De kern van de bijeenkomst wordt gevormd door het boek van Ellecomse schrijver Tamara Onos Zin en onzin over alledaagse gevaren. Drie experts geven korte presentaties over onderwerpen die ook in het boek aan de orde komen. De TedEx-achtige praatjes worden afgewisseld met korte verhalen uit Hoe zit dat nou? Voorgelezen door voice-over actrice Machteld van der Gaag.
• Fedor Gassner, bioloog en tekenexpert vertelt in zijn presentatie ‘Tactieken van de teek’ over het kleine beestje dat volop rondspringt in onze leefomgeving.
• Janneke Bazelmans, milieujurist, campaigner en auteur gaat in ‘Made in Bangladesh’ in op de ketenverantwoordelijkheid in de kledingindustrie.
• Het laatste inhoudelijke verhaal ‘Hou je huid’ heel wordt gegeven door Johan Timmerman, epidemioloog en arbeidshygiënist.

Volg de kennismakerij online!
Vanwege de coronamaatregelen kunnen er maar 25 deelnemers de presentaties live bijwonen. Maar geen nood, je kunt de verhalen ook thuis met livestream bijwonen via je eigen computer. Je krijgt een link doorgestuurd zodat je met één druk op de knop alle presentaties live kunt volgen en vragen kan stellen via de chat.

Presentatie bijwonen?
De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 17 november van 19:30 tot 21:30 in de bibliotheek in Dieren. Opgeven kan via de website van de bibliotheek https://veluwezoom.op-shop.nl. De entree is gratis.