Nieuws

Interview in het Vakblad Arbo april 2020

Voorlezen voor Perfecte Buren uit het nieuwe boek

Podcast van Tjip

Interview De Veiligheidskundige Magazine 16 februari 2020

Vrouwenthriller van het jaar 2019

Boekenaanbieding van Letterrijn

Tamara in De Gelderlander

Mooi artikel in het Vakblad Arbo

Lydia Lijkendijk las mijn boek en interviewde mij. Het resultaat is een leuk artikel in het vakblad Arbo. Ik ben vaste columnist in dit blad.

Het interview gaat over de liefde voor mijn vak en hoe ik vakkennis verwerk in boeken en columns. Ook Onder Invloed en mijn nieuwe boek Hoe zit dat nou komen aan bod.

Een stukje lezen uit mijn nieuwe boek!

De Perfecte Buren hebben een leuke actie: elke dag een andere auteur die een stukje voorleest. Om onze gedachten wat af te halen van de grote Crisis.

In deze video hoor je een verhaal uit het boek ‘Hoe zit dat nou. De zin en onzin over alledaagse gevaren.’ Dit boek komt in juli uit bij Kosmos!

Luister deze podcast van Tjip

In een gesprek met Tjip de Jong praten we onder andere over het omvangrijke Noord-Zuid lijn project in Amsterdam, over gamification (en het spel ‘hundred ways to die at work), leren veranderen en het aanleren van nieuwe routines. Met tal van praktische voorbeelden en interessante reflecties op veiligheid in de bouw is dit een ‘must hear’ voor iedereen die zich bezighoudt met veiligheid, samenwerken, leren en duurzaamheid!

Interview De Veiligheidskundige Magazine

Na een leuk gesprek met Janneke Reijseger schreef zij een mooi artikel voor De Veiligheidskundige Magazine. We spraken over mijn scriptie, mijn vak (#mooiwerk) en natuurlijk over Onder Invloed.

Lees het artikel terug in dit pdf: DVK 2-2020 – Een gelauwerd schrijfster spreekt – Tamara Onos

Beste Nederlandse VrouwenThriller van 2019

Onder Invloed is door de lezerssite Vrouwenthrillers.nl uitgeroepen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller van het jaar 2019. Deze publieksprijs wordt jaarlijks toegekend aan een thriller met een vrouwelijke hoofdrolspeler. Op maandag 3 februari reikte Wendy Wenning deze felbegeerde trofee uit.

Aanbieding van Letterrijn

Om te vieren dat ‘Onder invloed’ door de bezoekers van Vrouwenthrillers.nl verkozen is tot Vrouwenthriller van het jaar 2019 én dat bij die verkiezing ‘Verzwegen trauma’ van LetterRijn-collega Melissa Skaye op een keurige vijfde plaats eindigde, heeft Uitgeverij LetterRijn deze tijdelijke aanbieding. Schaf beide thrillers aan in de webshop en ontvang gratis de verhalenbundel ‘Deadline’ met daarin spannende verhalen van 21 Vlaamse en Nederlandse auteurs. letterrijn.nl

Tamara in De Gelderlander

Op Zaterdag 1 februari stond er een groot artikel in De Gelderlander. Het ging onder andere over de prijs ‘Vrouwenthriller van het jaar 2019’, maar ook over de inspiratie voor het schrijven van dit boek en over toekomstplannen.