Nieuws

Interview bij Boeken met Michel, radio NOOS, 12 augustus 2020

Interview bij Ekdom in de morgen, radio 10, 13 juli 2020

Interview in De Telegraaf 9 juli 2020

Interview in De Gelderlander 4 juli 2020

Interview in het Vakblad Arbo april 2020

Voorlezen voor Perfecte Buren uit het nieuwe boek

Podcast van Tjip

Interview De Veiligheidskundige Magazine 16 februari 2020

Vrouwenthriller van het jaar 2019

Tamara in De Gelderlander

Boeken met Michel

Een prettig gesprek met Michel over Hoe zit dat nou? en over Onder Invloed inclusief drie liedjes. Uitgezonden op radio NOOS en hier terug te luisteren.

Drie vragen aan bij Ekdom in de morgen

Op 13 juli stelde Gerard Ekdom drie vragen tijdens zijn ochtendshow op Radio 10: Ekdom in de morgen.

Luister hier het interview terug.

Paginagroot in de Telegraaf

Na een leuk telefonisch interview met Marjolein Schipper verscheen op 9 juli een paginagroot artikel op de Gezondheidspagina van De Telegraaf. Waarvoor moeten we bang zijn?

Interview in de Gelderlander

Piet Venhuizen van de Gelderlander kwam aan huis voor een interview. Hij toverde een leuk gesprek in een mooi artikel. Zelfs Ellecommers zijn niet veilig!

Mooi artikel in het Vakblad Arbo

Lydia Lijkendijk las mijn boek en interviewde mij. Het resultaat is een leuk artikel in het vakblad Arbo. Ik ben vaste columnist in dit blad.

Het interview gaat over de liefde voor mijn vak en hoe ik vakkennis verwerk in boeken en columns. Ook Onder Invloed en mijn nieuwe boek Hoe zit dat nou komen aan bod.

Een stukje lezen uit mijn nieuwe boek!

De Perfecte Buren hebben een leuke actie: elke dag een andere auteur die een stukje voorleest. Om onze gedachten wat af te halen van de grote Crisis.

In deze video hoor je een verhaal uit het boek ‘Hoe zit dat nou. De zin en onzin over alledaagse gevaren.’ Dit boek komt in juli uit bij Kosmos!

Luister deze podcast van Tjip

In een gesprek met Tjip de Jong praten we onder andere over het omvangrijke Noord-Zuid lijn project in Amsterdam, over gamification (en het spel ‘hundred ways to die at work), leren veranderen en het aanleren van nieuwe routines. Met tal van praktische voorbeelden en interessante reflecties op veiligheid in de bouw is dit een ‘must hear’ voor iedereen die zich bezighoudt met veiligheid, samenwerken, leren en duurzaamheid!

Interview De Veiligheidskundige Magazine

Na een leuk gesprek met Janneke Reijseger schreef zij een mooi artikel voor De Veiligheidskundige Magazine. We spraken over mijn scriptie, mijn vak (#mooiwerk) en natuurlijk over Onder Invloed.

Lees het artikel terug in dit pdf: DVK 2-2020 – Een gelauwerd schrijfster spreekt – Tamara Onos

Beste Nederlandse VrouwenThriller van 2019

Onder Invloed is door de lezerssite Vrouwenthrillers.nl uitgeroepen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller van het jaar 2019. Deze publieksprijs wordt jaarlijks toegekend aan een thriller met een vrouwelijke hoofdrolspeler. Op maandag 3 februari reikte Wendy Wenning deze felbegeerde trofee uit.

Tamara in De Gelderlander

Op Zaterdag 1 februari stond er een groot artikel in De Gelderlander. Het ging onder andere over de prijs ‘Vrouwenthriller van het jaar 2019’, maar ook over de inspiratie voor het schrijven van dit boek en over toekomstplannen.