Isolatie

Isolatie

Arboprofessional Renske Nijland is getuige van een ernstig ongeval in een piepschuimfabriek. Vlak voordat het slachtoffer wordt afgevoerd, fluistert hij een woord in haar oor. Een Pools woord.
Als Renske een onderzoek start, blijkt de man spoorloos verdwenen en wordt ze tegengewerkt door de directeur. De onverwachte terugkeer van haar moeder en de vondst van een lijk in het vredige Ellecom werpen een heel ander licht op het incident. Is ze op tijd?
Kan Renske meer doden voorkomen?

Recensies

Eerste recensie is binnen

Veiligheidskundige Bart Vanraes schreef op LinkedIn:

Recensies + Links

‘Isolatie’ bevat een schrijnend onderwerp over intimidatie en uitbuiting van Poolse migranten. Zeker een aanrader. Ik waardeer deze thriller dan ook met 4,5* – Sylvia V.

‘Het vakblad Arbo schreef een mooie recensie over Isolatie, speciaal voor de vakgenoten:

Isolatie is fijn vertier voor de lezer en geeft tegelijkertijd een interessant inkijkje in de wereld van veilig en gezond werken. Vakantie op komst? Stop het boek gerust in je koffer. Maar lekker thuis lezen op de bank kan ook.

De hele recensie lees je hier.


Isolatie 
is een sterk verhaal, ontzettend spannend, beklemmend en heel beeldend beschreven, waardoor mijn afkeer voor ‘piepschuim’ alleen maar gegroeid is. – Eat, Sleep and Read

4,5 ster van Sylvia! Zij schrijft onder andere:

Tamara Onos heeft het voor elkaar gekregen om de lezer te boeien van het begin tot het eind. Hoofdpersoon Renske is een sterke vrouw die weet wat ze wil. Als ze zich in iets vastbijt laat ze zomaar niet los. Onos hanteert wederom een fijne schrijfstijl dat zich uit in het gebruik van korte hoofdstukken en gemakkelijk leesbare zinnen. De omgeving wordt filmisch beschreven. Voor wie niet bekend is met de omgeving heeft ze een kaartje gemaakt voorin haar boek. De personen uit haar boek beschrijft ze op zo’n manier dat ze echt tot leven komen. Het plot is spannend, goed uitgewerkt, geloofwaardig en origineel, de verhaallijnen vloeien moeiteloos in elkaar over.